Летна обука на Пелистер!

Во месец Мај на Пелистер се одржа летна обука за планинарски водичи при Федерација на Планинарски Спортови на Македонија.
На последниот ден од оваа обука, кој беше ден за испитна акција учествуваше и нашиот член а воедно и Претседател на нашиот Клуб Каркалашев Ристо.

Провери

5-ти Меморијален Марш “Георге Петков” *

Недела, 21.05.2023 година, живописниот Кожуф иако дожделив и ветровит , ни овозможи да го реализираме …

Напишете коментар