КОЖУФ 18.01.2020

Денес 11 члена екипа на ЗПСК КОЖУФ Гевгелија реализираа кружна акција на Кожуф планина по патека : Планинарски Дом Томе Шутов Кротки – Манчева Пресека – чешма Нирла – с.Серменин – Планинарски Дом Томе Шутов Кротки и пропешачија 15км со совладена висинска разлика од 670м.

Провери

5-ти Меморијален Марш “Георге Петков” *

Недела, 21.05.2023 година, живописниот Кожуф иако дожделив и ветровит , ни овозможи да го реализираме …

Напишете коментар