Василица (Стара Нова Година) 2020

По повод празникот Василица (стара нова година) ЗПСК КОЖУФ Гевгелија традиционално во својата канцеларија се собра да го прослави овој празник со кршење леб со паричка. Оваа година паричката се падна во нашата млада планинарка Елена.

Провери

5-ти Меморијален Марш “Георге Петков” *

Недела, 21.05.2023 година, живописниот Кожуф иако дожделив и ветровит , ни овозможи да го реализираме …

Напишете коментар