Кападокија и Ерџијес Даг 3916м. Турција

Погледнете ги видео записите од двете трекинг акции во Кападокија поточно низ  Goreme National Park and the Rock Sites of Cappadocia и Ihlara Valley, како и искачувањето на Ерџијес Даг 3916м. кои беа дел од планинарската акција во Турција во која учествуваше и нашиот Претседател Ристо Каркалашев.
Видео записите се на Никола Вукотиќ.

Кападокија

Ерџиjес Даг 3916м.

Провери

5-ти Меморијален Марш “Георге Петков” *

Недела, 21.05.2023 година, живописниот Кожуф иако дожделив и ветровит , ни овозможи да го реализираме …

Напишете коментар