25. Балкански Средби

Планинарското друштво Зпск Кожуф учествуваше на 25. Балкански Средби кои се одржаа од 9-11.06.2023 год. во Рајац соседна Република Србија.

Провери

Одиме на Врв – Родители и Деца

Одиме до врвот кој Ве освојува, со нешто Величествено Ве спојува. Нема зборови со кои …

Напишете коментар