Солунска Глава 22-23.07.2023 год.

Дводневна акција – искачување на Солунска Глава. Сабота 22.07.2023год. пристигување на планинарскиот дом ЧЕПЛЕС, поставување шатори и ноќевање.

Недела 23.07.2023 год. во организација на Планинарски Спортски Клуб ЧЕПЛЕС – Велес на 5-то Традиционално искачување на Солунска Глава, учествуваа планинари од Зпск Кожуф Гевгелија.

Провери

Одиме на Врв – Родители и Деца

Одиме до врвот кој Ве освојува, со нешто Величествено Ве спојува. Нема зборови со кои …

Напишете коментар