Државно Првенство во Ориентационо Планинарење

12 и 13 Август, 2023 година, ПД Џумаја на Плачковица . Државно првенство во Ориентационо планинарење во организација на ФПСМ и логистичка подршка на ПД Бел Камен од Радовиш и ПД Ентузијаст Струмица . Планинари од ЗПСК Кожуф од Гевгелија најбројни и најрасположени , Ентузијст од Струмица, Трансферзалец од Скопје, Еддлвајс од Струмица и екипа од домаќините за прв пат ПД БелКамен од Радовиш. Убава дружба во спортско натпреварувачки амбиент.

Напишете коментар