Настани

Настани на ЗПСК КОЖУФ Гевгелија

Државно Првенство во Ориентационо Планинарење

12 и 13 Август, 2023 година, ПД Џумаја на Плачковица . Државно првенство во Ориентационо планинарење во организација на ФПСМ и логистичка подршка на ПД Бел Камен од Радовиш и ПД Ентузијаст Струмица . Планинари од ЗПСК Кожуф од Гевгелија најбројни и најрасположени , Ентузијст од Струмица, Трансферзалец од Скопје, …

Повеќе »